Gambar Perkahwinan Dr. Sheikh Muszaphar dan Dr. Halina

Gambar Perkahwinan Angkasawan Negara Dr. Sheikh Muszaphar dan Dr. Halina

Ahad, 10 Oktober 2010 merupakan hari bersejarah buat angkasawan negara iaitu Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor Sheikh Mustapha kerana beliau akan menamatkan zaman bujangnya. Mungkin perkahwinan angkasawan negara sedikit sebanyak membuatkan gadis-gadis diluar sana berasa kecewa kerana Dr. Sheikh Muszaphar Shukor sudahpun mempunyai gadis melayu pilihan hatinya, iaitu Dr. Halina.

Gambar Anak Dr. Sheikh Muszaphar dan Dr. Halina

Tahniah di ucapkan kepada pasangan Dr. Sheikh Muszaphar dan Dr. Halina kerana telah dikurniakan seorang cahaya mata pertama yang sihat dan comel. Setelah hampir setahun berkahwin, pasangan tersebut berjaya melahirkan bayi perempuan pada 21 Julai 2011 dan di beri nama Sophea Isabella. Di bawah ialah gambar anak Dr. Sheikh Muszaphar dan Dr. Halina – UPDATE: 27 JULY 2011.

Gambar Anak Dr. Sheikh Muszaphar Dan Dr. Halina

Gambar Anak Dr. Sheikh Muszaphar Dan Dr. Halina

Perkahwinan angkasawan negara merupakan perkahwinan terbesar pada tahun 2010. Apa yang menarik ialah perkahwinan Dr. Sheikh Muszaphar dan Dr. Halina berkonsepkan Istana Kayangan, malah ianya akan disiarkan secara langsung menerusi slot NONA di TV3. Berikut merupakan update terkini gambar kahwin Dr. Sheikh Muszaphar Shukor dan Dr. Halina.

Gambar Perkahwinan Dr. Sheikh Muszaphar dan Dr. Halina

gambar kahwin sheikh muszaphar shukor dan dr halina

gambar kahwin akad nikah sheikh muszaphar

 

Gambar Perkahwinan Dr. Sheikh Muszaphar dan Dr. Halina

gambar perkahwinan dr halina yunos

gambar perkahwinan sheikh muszaphar shukor dan dr halina

gambar perkahwinan sheikh muszaphar dan dr halina

Korang juga boleh tonton online perkahwinan angkasawan negara Dr. Sheikh Muszaphar Shukor dengan Dr. Halina secara langsung menerusi laman web tonton.com.my ataupun gua.com.my pada jam 9 malam – 10 malam. Aku pula begitu teruja nak tengok perkahwinan ini, dapat berangan berkahwin ala-ala Istana Kayangan pun dah ok agaknya. Sudah pasti gambar perkahwinan Sheikh Muszaphar dan Dr. Halina akan di snap cantik-cantik, apatah lagi jika gambar perkahwinan pasangan tersebut di snap oleh photographer terkenal dari team Saiful Nang. Berikut merupakan gambar pra perkahwinan Dr. Sheikh Muszaphar Shukor dan Dr. Halina.

Gambar Pra Perkahwinan Dr. Sheikh Muszaphar dan Dr. Halina

gambar pra perkahwinan angkasawan negara Dr. Sheikh Muszaphar dan Dr. Halina

gambar pra perkahwinan sheikh muszaphar shukor dan dr. halina

Gambar Pra Perkahwinan Angkasawan Negara Dr. Sheikh Muszaphar Shukor dan Dr. Halina

Gambar Pra Perkahwinan Dr Sheikh Muszaphar Shukor dan Dr Halina

Gambar Pra Perkahwinan Dr. Sheikh Muszaphar Shukor dan Dr. Halina

Gambar Pra Perkahwinan Angkasawan Negara Dr. Sheikh Muszaphar dan Dr. Halina

Aku ingin merakam ucapan Tahniah buat pengantin Dr. Sheikh Muszaphar Shukor dan Dr. Halina di atas perkahwinan gilang gemilang. Semoga perkahwinan beliau mendapat keberkatan DariNya. Selamat menempuh alam perkahwinan, semoga perkahwinan beliau berkekalan abadi sehingga ke anak cucu. Amin…

Sumber gambar: mstar, gua.com.my, blog.khairulhazwan.com, facebook kukubesi, candidsyndrome, zonartis

71 thoughts on “Gambar Perkahwinan Angkasawan Negara Dr. Sheikh Muszaphar dan Dr. Halina”

  1. dakulah salah seorang wanita yg kecewa itu..huhu sedihnya:((
    xpelah bg change kat Dr Halina..heheh..gurau jer..
    semoga berbahagia hingga ke anak cucu..Amin..
    memang padan sangat!

    1. maksud bro tukar kategori perkahwinan tu kpd kategori wedding of the year ke? :)
      anyway, mmg perkahwinan terbesar tahun 2010 ni..

  2. nak kata apa lagi?cikmin hanya dapat tengok 5 minit je sebelum habis…huhuhu..sedap sangat la mandi manda di gambang city tu…

  3. sama cantik sama padan, cuma dr harlina tu nmpk terlebih eksited je..hahaha apa pun moga berbahagia untuk mereka berdua cxan cepat2 dpt anak 😛

  4. selamat pengantin baru buat Dato . Sheikh Muszaphar Shukor dan Dr. Halina semoga bahagia hingga ke akhir hayat… sama cantik dan sama padan… sangat2 cantik la Dr. Halina.. Tak sia2 Dato menunggu hingga 8 tahun untuk memiliki Dr. Halina kerana memang cantik…~_~

  5. Tahniah dan moga bahagia berkekalan – gaya yang diimpikan setiap orang..bertuahnya mereka.

    p.s – kak jie dah tukar pink….support breast cancer month :p

  6. Gambar yg pra tuh..mmg cantik sangat…moge mereka bahagia dan kekal dunia akhirat…ameen

    “cantik mempelai seri pengantin”
    “tetamu datang jadi tak keruan”
    “kek dipotong membelah lilin”
    “bila lagi giliran si azuan”

    hihihihi

  7. NOOOOOOO!!!!!!!
    i want to marry Muzaphar!!!!! Dr Haslina tk padan ngn Muzaphar. Her beauty tak live up kehenseman Muzaphar..
    i lebih sesuai, lebih padan… waaaaaaa

  8. wah!!! sronok nyer tgk pic2 dorang nie.insyaALLAH ceq pon nk cmnie.heheheh………..urmm……… smoge bhgia Dr sheikh dan Dr halina…..

  9. dr sms hensem gile mcm actor, tpi pada aku tak padan ngan dr halina , kalau dipadankan ngan fasha sandha fuuhhhh masyokkkk n ngam beb fasya sandha apa brg ngan jajai muka mcm muka tempe jek, akupun pelik knp dia suka sgt kt si tempe lembek tu

  10. Ada sumber yang benar menyatakan perkahwinan ini belum membuat bayaran sebanyak lebih kurang RM90,000 kepada pihak syarikat Cosry Wise Sdn Bhd sehingga syarikat itu masih lagi mempunyai tunggakan bayaran sebanyak RM45,630 kepada Kerajaan Malaysia sehingga 01/12/2010.

    Ah Long

  11. Hi there would you mind stating which blog platform you’re working with? I’m planning to start my own blog in the near future
    but I’m having a hard time selecting between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I’m looking for something unique.
    P.S Apologies for getting off-topic but I had to ask!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge