Notebook Acer Aspire One Percuma Untuk Anda

by Azuan on August 20, 2010 · 8 comments

in Contest

Korang pasti mahu kalau dapat sesuatu secara percumakan, tapi untuk kali ini korang perlulah usaha sikit untuk dapat yang percuma tu, bukan mudah nak dapat barang percuma seperti Notebook Acer Aspire One ni.. Tapi dengan melalui contest Hidup Untuk Memberi anjuran Denaihati, korang berpeluang untuk mendapat hadiah Notebook Acer Aspire One ini. Caranya korang sertailah contest tesebut dan ikutilah syarat-syarat yang ditetapkan untuk memenangi hadiah melalui contest itu..

Gaya hidup seorang blogger tidak lari dari menyertai contest yang dianjurkan oleh blogger-blogger lain, macam aku ni selalu jer join mana-mana contest yang nampak menarik.. hehe.. Walaupun belum tentu menang, lebih-lebih lagi untuk contest Hidup Untuk Memberi yang hadiahnya merupakan notebook acer aspire one. Ini kerana aku join contest ini agak terlewat, sedangkan contest ni aku tau sejak bulan Mac lagi. Nampaknya peluang untuk menang tipis, tapi aku join sebab ingin mencuba dan tambah pengalaman, kalau ada rezeki syukur alhamdulillah.. Lagi pun aku minat untuk menyertai contest yang dianjurkan.

notebook acer aspire one percuma Notebook Acer Aspire One Percuma Untuk Anda

Hadiah contest ini memang cukup lumayan, sebabnya korang berpeluang untuk memenangi dua Notebook Acer Aspire One ni. Hadiah Acer Aspire One pertama ialah untuk blog yang menjadi Top Referrer Tertinggi dimana blog tersebut menghasilkan traffic ke blog penganjur sepanjang 2010 berdasarkan analisa Goole Analytics. Sudah tentu blog yang mempunyai traffic tinggi mempunyai peluang cerah jika menggunakan teknik yang berkesan untuk mengalirkan traffic ke blog penganjur.

Hadiah Acer Aspire One kedua pula ialah untuk pengomen terbanyak sepanjang 2010 iaitu bermula bulan Mac. Tapi ni dah nak akhir tahun, korang kene usaha lebih sikitlah kalau betul-betul nak dpaat Notebook ni. Tapi bukan komen disini tau, korang perlu komen di mana-mana entry blog penganjur. Komen hanya dikira jika melebihi 7 perkataan.

Hadiah ketiga pula untuk blog yang rajin mempromosikan contest “DENAIHATI” akan mendapat hadiah bernilai RM20 untuk setiap referral. Jadi, kalau korang menghasilkan banyak referral untuk join contest Hidup Untuk Memberi, maka besarlah hadiah yang korang akan dapat.

Tarikh tutup contest ini ialah pada jam 11.59 pm, 31/12/2010 manakala pemenang akan diumukan 2 minggu selepas tarikh tamat contest. Untuk syarat lanjut contest Hidup Untuk Memberi korang bolehlah layari entry acer aspire one diblog denaihati.

Oh ya, untuk maklumam denaihati, aku tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog denaihati.com.

{ 8 comments… read them below or add one }

1 mohdisa August 21, 2010 at 5:30 am

semoga berjaya bro…ada peluang nak jadi top linker ni. hehe

Reply

2 Azuan August 21, 2010 at 12:28 pm

Thanks bro.. Insyaallah, kalau ada, adalah.. hehe

Reply

3 mohdisa August 22, 2010 at 6:40 am

aku dah terkeluar dari senarai kot…nak kena up balik pasal contest ni…mana tahu ada rezeki…

Reply

4 Azuan August 22, 2010 at 10:30 am

a’ah bro.. betul tu. siapa tahu kan kalau dah rezeki kita.. usaha yg penting..

Reply

5 suri August 21, 2010 at 9:10 pm

semoga sahabatku berjaya. timba pngalaman pun ok juga bro heee

Reply

6 Azuan August 21, 2010 at 9:26 pm

Thanks suri.. suri join tak?

Reply

7 Steward John August 22, 2010 at 6:11 pm

Good Luck dalam contest ni Bro.

Reply

8 Azuan August 23, 2010 at 3:29 am

Thanks bro.. Good luck utk bro gak..

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: