Download Drama Chinta Akasia TV3

by Azuan on October 1, 2010 · 96 comments

in Akasia TV3

Khas buat peminat drama melayu terbaru iaitu Chinta yang mana sudahpun memasuki beberapa episod. Aku juga sempat tengok beberapa episod drama Chinta, best juga ceritanya. OST Chinta dari lagu Khatimah Cinta juga sangat best.

Lakonan Fasha Sandha pula memang mantap, tapi kesian tengok watak yang dia bawa kerana nasib malang yang menimpa dirinya. Aku dah jadi geram tengok abang Chinta, sampai sanggup jual adik sendiri. Korang pula rasa macam mana?

akasia chinta tv3 Download Drama Chinta Akasia TV3

Mungkin ada diantara korang yang ingin mendownload drama chinta. Jadi aku ingin kongsi kepada mereka yang berminat untuk download drama Chinta tv3, korang bolehlah download melalui link-link yang aku sediakan dibawah. Kalau korang tak mahu download, korang boleh tonton drama Chinta secara online di tonton.com.my. Tapi korang perlu daftar dahulu di website tersebut.

Link download yang disediakan adalah dari server 4shared.com. Jadi, setiap file yang didownload perlu didownload satu persatu atau setelah satu file siap didownload barulah korang boleh download file seterusnya.

Link download drama Chinta TV3 seperti berikut:

Download Drama Chinta TV3 Episod 1 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 2 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 3 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 4 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 5 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 6 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 7 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 8 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 9 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 10 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 11 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 12 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 13 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 14 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 15 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 16 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 17 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 18 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 19 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 20 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 21 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 22 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 23 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 24 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 25 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 26 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 27 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 28 – Link 1, Link 2, Link 3

p/s: Untuk tonton video download drama Chinta, pastikan anda mempunyai Perisian FLV. Jika tiada perisian tersebut, sila download Perisian FLV dahulu.

Sumber: myvitrd.blogspot.com

Harap korang enjoy serta dapat layan drama Chinta sepuas-puasnya. Adakah korang rasa entry download drama Chinta TV3 berguna? Apa kata korang like ataupun share di Facebook mahupun Twitter. icon smile Download Drama Chinta Akasia TV3

{ 96 comments… read them below or add one }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: