Download Drama Chinta Akasia TV3

Download Drama Chinta Akasia TV3

Khas buat peminat drama melayu terbaru iaitu Chinta yang mana sudahpun memasuki beberapa episod. Aku juga sempat tengok beberapa episod drama Chinta, best juga ceritanya. OST Chinta dari lagu Khatimah Cinta juga sangat best.

Lakonan Fasha Sandha pula memang mantap, tapi kesian tengok watak yang dia bawa kerana nasib malang yang menimpa dirinya. Aku dah jadi geram tengok abang Chinta, sampai sanggup jual adik sendiri. Korang pula rasa macam mana?

Download Drama Chinta Akasia TV3

Mungkin ada diantara korang yang ingin mendownload drama chinta. Jadi aku ingin kongsi kepada mereka yang berminat untuk download drama Chinta tv3, korang bolehlah download melalui link-link yang aku sediakan dibawah. Kalau korang tak mahu download, korang boleh tonton drama Chinta secara online di tonton.com.my. Tapi korang perlu daftar dahulu di website tersebut.

Link download yang disediakan adalah dari server 4shared.com. Jadi, setiap file yang didownload perlu didownload satu persatu atau setelah satu file siap didownload barulah korang boleh download file seterusnya.

Link download drama Chinta TV3 seperti berikut:

Download Drama Chinta TV3 Episod 1 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 2 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 3 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 4 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 5 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 6 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 7 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 8 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 9 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 10 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 11 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 12 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 13 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 14 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 15 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 16 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 17 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 18 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 19 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 20 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 21 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 22 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 23 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 24 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 25 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 26 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 27 – Link 1, Link 2, Link 3
Download Drama Chinta TV3 Episod 28 – Link 1, Link 2, Link 3

p/s: Untuk tonton video download drama Chinta, pastikan anda mempunyai Perisian FLV. Jika tiada perisian tersebut, sila download Perisian FLV dahulu.

Sumber: myvitrd.blogspot.com

Harap korang enjoy serta dapat layan drama Chinta sepuas-puasnya. Adakah korang rasa entry download drama Chinta TV3 berguna? Apa kata korang like ataupun share di Facebook mahupun Twitter. :)

96 thoughts on “Download Drama Chinta Akasia TV3”

  1. tq bro sentiasa bertukar link.. setiap kali aku update link dalam myvitrd aku akan maklumkan nanti.. jika ada komen dari pendownload boleh ajukan kepada aku.. nantikan ep seterusnya..dalam proses uploade ke server 4shared..

  2. wah, dah ada link download.. bagus ni..
    aku ada juga entri drama chinta ni.. tapi sampai sekarang masih simpan dalam draf.. tak sempat publish lagi..

  3. aku belum sempat lagi nengok citer ni..tapi tgk pade si adiputra tuh…mmg tgkpun macam dah nak kene lempang jer…hehehehe..mmg versatilelah mamat ni

    p/s – bro..pasal theme blog aku tuh…aku amik yg free jer..hihihi

  4. thks to azuan…dpt sy lyn cite chinta ni..iktkn lyn tv memg xsmptlh..brsyukurlh dunia skg dh ada intrnt..canggih2…teruskn usaha anda ya..TQVM.

  5. salam pagi azuan..cikmin amik kesempatan nak balas komen2 jap pagi ni..jujurnya cikmin belum sempat nak tengok episod2 CHINTA yg telah ditayangkan..timenya tu sama dengan Cinta Kirana..anak2 suka layan..dan waktu tu jugak la customer ramai kat stall.. 😛

    1. Hi..
      sama-sama..
      sy pun hanya berkongsi link download ni..
      tak apa, nanti sy try check dan try contact org yg upload drama ni.. :)

  6. Best citer ni. aku hari2 tunggu citer nih. aku suka sbb adi putra berlakon. pandai bawa watak….adi putra pun mmg macho la dalam citer ni…hehehee…TQ bro sbb sediakn link utk download

  7. terbaca kat sinopsis, Amar dah mati, tapi Adi Putera masih pegang satu watak lagi Rosul Iman. yang aku tak puas hati Fakri tu mati free, tak thrill langsung haha.

  8. Aku minat juga tengok drama ni tapi tak sempat sebab malam aku berniaga kat pasar malam… pls la upload terbaru punya epi…. nak sangat tengok cerita CHINTA ni…

  9. Bila nak upload episode 18???? tolong upload please!!!!!!!!!!!

    p/s:Macamana awk dapat semua video ni??? awk muat turun dari tonton ke?? atau dari tempat lain?????

  10. mr azuan, link 1 episod 16 tu error:video not found. nak download pun x boleh..yg lain OK je..huhu. dah beberapa hari sy cuba..

  11. owh…esoknye da bley bkk…tq ek azuan…..

    p/s: kenape la dy buat cite ni si saadah xble preggie….. ske jek spoil kan keadaan…. msti nk soh cinta kawen ngn iman…. ceist!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. aku tk mis tgk drama chinta ni, coz fasha & ady memang ideal, tenungan ady kt fasha huuhhh….romantis gile beb, ady aku memang tabik kt kau coz lakunan yg bersahaja, body language, tarikan mata yg memukau, pegang 2 watak dan kedua2nya menjadi, anyway thanks azuan , sebab azuan aku tak mis tgk ady putra.

  13. kebanyakan drama ady putra mesti ada fasha sandha…apa kate gadingkan dengan orang yg berlainan setiap drama ady..so peminat boleh la tengok sape yg serasi n sesuai ngan ady putra..ok tak guy..just bg opinion aje ..hik…anyway…suke lakonan ady yg mantap….yg selalu ady buat time berlakon…ade time2 tu mesti lelap mate….renungan tajam…senyuman macho sgt..huhuhu…all the best ady…

  14. jalan cerita memang best…ady bawa dua watak iaitu amar n rasul iman….yg watak amar tu saya suka…tapi kan..watak rasul iman ni…hati tak tetap…confuse sgt…sb rasul ni dalam dilema agaknya.di sebabkan hadirnya chinta dalam hidup dia….dia lupa diri seketika…..sabo je la rasul ni….ngan kwn baik dia tuh dia kate tak akan ceraikan syada tu..tp bila depan chinta lain la pulak..emmm…apa macam….ape pun bila sy tgk watak amar ok je….sy jadi tenang…bila watak rasul iman saya punya migrain pon sampai..hahhah…..tp kan….wife tak marah ke n cemburu bila tgk ady suka cium dahi fasha….n fasha pon ade cium dahi ady…emmm…..kalau ngan pelakon lain….ady mcm control je nak pegang2 ke..cium ke..hahah…ape pun..congrats..ending mcm trgantung..so pasni ade “chinta 2 ” tak…tp kene tukar heroin la..hahha….sb chinta kan dah meninggal….that all….all the best….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge