OST Epilog Syurga Cinta

OST Epilog Syurga Cinta – Fida Ku Memohon Padamu

Sebelum ini aku ada buat entry mengenai drama epilog syurga cinta untuk slot akasia TV3. Hasilnya ramai juga yang masuk kesini untuk mencari dan mendownload lagu tema ost epilog syurga cinta ini.

Jadi untuk tidak menghampakan korang semua, aku ingin berkongsi lagu tema ost epilog syurga cinta supaya korang boleh dengar sepuas-puasnya. Kalau korang nak tahu, tajuk lagu tema epilog syurga cinta ini ialah Ku Memohon Padamu yang di nyanyikan oleh Fida.

OST Epilog Syurga Cinta

Bila dengar banyak kali OST epilog syurga cinta ini, sedap juga suara Fida ni yer, lirik lagunya pun boleh tahan sedapnya. Korang juga boleh download mp3 epilog syurga cinta, jadi dengarlah sampai bosan..

Lirik Lagu Tema OST Epilog Syurga Cinta Akasia TV3

Ku Memohon Padamu – Fida

Tersepit di antara dua cinta
Kau memberikan ku satu harapan
Kini kau menghancurkan segalanya
Dia antara kita

Ku merelakan semua yang berlaku
Kau mencintai dan menyakitiku
Kini ku redha dengan segalanya
Tuhan yang menentu

Ya Tuhanku
Teguhkan rasa cinta padamu
Ya Tuhanku
Pinjamkan aku kekuatan darimu
Ku Memohon Padamu

Download MP3 Lagu Tema OST Epilog Syurga Cinta
Link Download Ziddu
Link Download 4Shared

Youtube Lagu Tema Epilog Syurga Cinta

59 thoughts on “OST Epilog Syurga Cinta – Fida Ku Memohon Padamu”

    1. oh.. ye ke bro.. hehe.. maybe ni entry last kot tentang epilog syurga cinta ni.. tp kalau ada permintaan, adalah tu entry susulan.. hehe

  1. akhirnyerr aku dpt full version lgu cite ni..
    rupenyer2 komposer lgu ni mmber skola aku.. ahahahaha
    cari kat fb name komposer lgu tu.. Shahzemir Shahzulkarib.. kalo aku xsalah eja r.. korg tgk balik kat credit title mase abis cte ni.. minta r kat dia.. aku da dpt.. hahaha

  2. hmm.. suara fida ni serak2 sikit, tu yg best dengar tu. huhu. ni kalo die leh improve lg, ade harapan leh jd penyanyi lak pasni. silap2 aribulan kalah datuk siti.. ;p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge