OST Epilog Syurga Cinta – Fida Ku Memohon Padamu

by Azuan on August 17, 2010 · 59 comments

in Akasia TV3

Sebelum ini aku ada buat entry mengenai drama epilog syurga cinta untuk slot akasia TV3. Hasilnya ramai juga yang masuk kesini untuk mencari dan mendownload lagu tema ost epilog syurga cinta ini.

Jadi untuk tidak menghampakan korang semua, aku ingin berkongsi lagu tema ost epilog syurga cinta supaya korang boleh dengar sepuas-puasnya. Kalau korang nak tahu, tajuk lagu tema epilog syurga cinta ini ialah Ku Memohon Padamu yang di nyanyikan oleh Fida.

lagu tema ost epilog syurga cinta OST Epilog Syurga Cinta   Fida Ku Memohon Padamu

Bila dengar banyak kali OST epilog syurga cinta ini, sedap juga suara Fida ni yer, lirik lagunya pun boleh tahan sedapnya. Korang juga boleh download mp3 epilog syurga cinta, jadi dengarlah sampai bosan..

Lirik Lagu Tema OST Epilog Syurga Cinta Akasia TV3

Ku Memohon Padamu – Fida

Tersepit di antara dua cinta
Kau memberikan ku satu harapan
Kini kau menghancurkan segalanya
Dia antara kita

Ku merelakan semua yang berlaku
Kau mencintai dan menyakitiku
Kini ku redha dengan segalanya
Tuhan yang menentu

Ya Tuhanku
Teguhkan rasa cinta padamu
Ya Tuhanku
Pinjamkan aku kekuatan darimu
Ku Memohon Padamu

Download MP3 Lagu Tema OST Epilog Syurga Cinta
Link Download Ziddu
Link Download 4Shared

Youtube Lagu Tema Epilog Syurga Cinta

{ 59 comments… read them below or add one }

1 mrnamie August 18, 2010 at 12:02 am

wah, skang syurga cinta makin top ye… ramai blog yang buat OST nye.. hehe

Reply

2 Azuan August 18, 2010 at 12:10 am

hehe.. tu lah bro.. sampai aku pun terikut sekali.. hehe

Reply

3 mrnamie August 18, 2010 at 12:28 am

hehe.. takpe, aku ni suka tengok sekali shot skali.. da abis baru cari download tengok skaligus.. tak suka menunggu… keke

Reply

4 Azuan August 18, 2010 at 1:21 am

hehe.. aku pun kadang2 mcm tu.. tengok sekali shot jer lg best..

Reply

5 daeng asmawatie October 24, 2010 at 4:30 pm

sy pun suka sgt dgn lagu tema epilog surga cinta nie…..

Reply

6 etomyam August 18, 2010 at 2:39 am

wah, ni blog ke tiga malam ni aku layari pasal fida..memang meletup ni hehe :D

Reply

7 Azuan August 18, 2010 at 2:45 am

oh.. ye ke bro.. hehe.. maybe ni entry last kot tentang epilog syurga cinta ni.. tp kalau ada permintaan, adalah tu entry susulan.. hehe

Reply

8 ashraf August 18, 2010 at 2:47 am

best juga lagu dia, rupanya fida yg nyanyi lagu tu… :)

Reply

9 ashraf August 18, 2010 at 2:48 am

Bro nak tanya brp plugin yg bro guna unuk blog ni? kalau tak kisah leh la jawap :) Tq

Reply

10 Azuan August 18, 2010 at 2:51 am

Oh.. sy pakai 22 plugin.. kenapa yer bro?

Reply

11 aizuddin August 18, 2010 at 4:20 am

aku tengok cerita ni sebab ada fida..hehe..best2

Reply

12 Azuan August 18, 2010 at 9:19 am

fida mcm siti lah skit2.. tp aku suka tgk mia tu.. hehe

Reply

13 boy_bersahaje August 18, 2010 at 6:19 am

layan gak OST ni. boleh tangkap leleh hahahaha

Reply

14 Azuan August 18, 2010 at 9:21 am

bro sesuai lah layan.. ni kan drama cinta.. sesuai lah dgn bro yg sedang bercintan tu..

Reply

15 Blinkky August 18, 2010 at 8:33 am

Memang menarik cerita ni =)

Reply

16 Azuan August 18, 2010 at 9:21 am

A’ah.. tp ada gak terlepas ebberapa episod.. nnti tgk online jer lah.. hehe

Reply

17 titan August 18, 2010 at 11:23 am

emm..macam best je lagu nih..

Reply

18 masyhury August 18, 2010 at 4:48 pm

bagusnye.. salam kenal aje ye.. :)

Reply

19 Azuan August 21, 2010 at 3:36 am

Ok.. salam kenal juga..

Reply

20 didi August 18, 2010 at 5:30 pm

sedapp tol laa song nih ..
ta sngke fida yg nyanyi lagu nih .
:)

Reply

21 Azuan August 21, 2010 at 3:39 am

Lirik simple jer, tp penuh makna.. hehe

Reply

22 cikmin August 19, 2010 at 12:26 am

terbaik keyword ni.. :P

Reply

23 Azuan August 21, 2010 at 3:41 am

Hehe.. ramai jer yg minta keyword ni..

Reply

24 wanmus August 19, 2010 at 1:00 am

macam melampau skitlah cerita ni..best lagi filem asal..tapi apa pun, layan jugak..

Reply

25 Azuan August 21, 2010 at 3:41 am

A’ah bro.. setuju tu.. hehe..

Reply

26 mohdisa August 19, 2010 at 6:18 am

ini yang org duk cari ni, aku nak wat tak sempat aritu. ada masalah skit. ni baru leh online balik. nak kena wat gak boleh? hehe

Reply

27 Azuan August 21, 2010 at 3:42 am

Oh.. ye ke bro.. tu lah, lama betul bro menghilang.. hehe.. boleh jer bro.. buat lah..

Reply

28 ishak August 19, 2010 at 6:59 am

fida ke nyanyi lagu tu ? memang meletop nama dia lepas ni huhu

Reply

29 Azuan August 21, 2010 at 3:42 am

A’ah bro.. fida yang nyanyi.. best gak suara dia..

Reply

30 kulanz August 19, 2010 at 10:11 pm

Syahdu juga lagu ni.. ari tu ada sempat dengar masa layan drama tu time buka puasa :)

Reply

31 Azuan August 21, 2010 at 3:46 am

Lirik penuh makna.. hehe

Reply

32 kak ina kl August 20, 2010 at 10:37 am

wah kamu punya lagi hebat dari akak..tahniah yer..suker gak layan cerita ada mia sarah ni

Reply

33 Azuan August 21, 2010 at 3:47 am

tak ada lah kak.. biasa-biasa jer.. Thanks kak.. sy suka tgk mia tu.. comel.. hehe

Reply

34 eila August 20, 2010 at 2:07 pm

seronot citer ni..lyn jelah>>>>>

Reply

35 Azuan August 21, 2010 at 3:47 am

layan jer.. kalau tak puas tengok, download jer..

Reply

36 Sufi August 21, 2010 at 2:49 pm

askum..lagu penuh drama nie xdak ka???pendek ja..1 minit ja..cari sat yg panjang aku nak download ar..

Reply

37 Azuan August 21, 2010 at 4:10 pm

Wslm.. lagu penuh belum keluar lagi rasanya.. nanti dah ada aku update lah kat sini.. thanks for comments..

Reply

38 Ecah Kurus August 21, 2010 at 6:19 pm

aku suka dengar lagu ni… tenang je

Reply

39 Azuan August 21, 2010 at 8:59 pm

A’ah.. lirik nye pun best gak..

Reply

40 zulia August 24, 2010 at 8:00 pm

lagu ku memohon padamu…lagu kisah hidup saya..hidup yg penuh dugaan yg tak prnah hilang

Reply

41 Azuan August 24, 2010 at 11:02 pm

Oh.. ye ke.. harap dapat hadapi hidup tu dengan penuh kesabaran dan ketabahan ok..

Reply

42 wani August 31, 2010 at 6:53 pm

best jugak lagu ku memohon padamu , sedap lagunya .

Reply

43 hamba ALLah September 4, 2010 at 11:36 am

salammm.-
ouhh thankzzz laa.-
coz ade link 4 download.
lagu nie.-
yeaa.-!!

Reply

44 Azuan September 4, 2010 at 1:19 pm

Wslm.. ok.. sama-sama..
blh lah dengar sampai puas tu..

Reply

45 eppy September 6, 2010 at 9:51 pm

bez larh ctewr ney..eppy minat ctewr ney c0z eppy minat ngan mia,,,,,dyew cute n sweet glewr,,,

Reply

46 Azuan September 6, 2010 at 10:32 pm

Mia tu mmg cute… :)

Reply

47 light September 17, 2010 at 6:27 am

akhirnyerr aku dpt full version lgu cite ni..
rupenyer2 komposer lgu ni mmber skola aku.. ahahahaha
cari kat fb name komposer lgu tu.. Shahzemir Shahzulkarib.. kalo aku xsalah eja r.. korg tgk balik kat credit title mase abis cte ni.. minta r kat dia.. aku da dpt.. hahaha

Reply

48 Azuan September 17, 2010 at 3:43 pm

Oh ye ke..
best lah mcm tu..
hehe

Reply

49 syafiq September 21, 2010 at 4:01 pm

kord lagu dia x de ke……

Reply

50 Azuan September 21, 2010 at 5:46 pm

emm, tak ada lah bro.. nnti lah kalau cari jumpa akan diupdate lah kat sini..

Reply

51 siti September 26, 2010 at 12:47 pm

hmm.. suara fida ni serak2 sikit, tu yg best dengar tu. huhu. ni kalo die leh improve lg, ade harapan leh jd penyanyi lak pasni. silap2 aribulan kalah datuk siti.. ;p

Reply

52 Azuan September 26, 2010 at 10:33 pm

hehe.. tak mustahil tu..
muka dia pun ada iras-iras situ dah tu.. :)

Reply

53 maizatul October 2, 2010 at 12:28 pm

bezzz nye lagu nie,,, tpi cite nye dh abizz,,,

Reply

54 Azuan October 2, 2010 at 12:51 pm

tak pe..
blh download ceritanya tu..

Reply

55 daeng asmawatie October 24, 2010 at 4:50 pm

btl lah mmg best citer tue.. xder yg terlepas stiap hri tggu dpn tv 6.30 ptg

Reply

56 Azuan October 27, 2010 at 2:28 am

memang peminat setia ni.. :)

Reply

57 lonewolf October 29, 2010 at 8:26 pm

this stry like shit!!!!!!all the actor like bitch…hahahahaha

Reply

58 lonewolf October 29, 2010 at 8:28 pm

no lve in my life n my heart….i dont like rule…..

Reply

59 Azuan October 30, 2010 at 1:14 am

Lain macam jer bunyi.. :)

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: