DiGi iPhone 4 Me

by Azuan on September 24, 2010 · 29 comments

in Contest

DiGi telahpun melancarkan iPhone 4 di Malaysia. Sudah pasti ini berita gembira buat mereka yang tergila-gilakan iPhone serba canggih, sudah semestinya iPhone 4. Aku pula baru juga tergilakan iPhone 4, sebelum ni buat tak tahu tentang iPhone.

Tapi bila sudah tahu kelebihan iPhone 4, teringin pula aku nak milikinya. Tapi maklumlah, aku bukannya mampu nak beli iPhone 4, korang tahu sajalah harganya berapa. Namun jika ada alternatif lain, elok juga mencuba dulu. Jadi entry ini sempena contest DiGi iPhone 4 Win. Memang terbaiklah DiGi…

iPhone4 NuffNang Badges 5 565x164 DiGi iPhone 4 Me

Antara sebab aku mahu DiGi iPhone 4 ialah:

  • Sudah semestinya aku ingin merasa pengalaman baru apabila menggunakan iPhone 4. Maklumlah, handphone aku sekarang boleh dikategorikan sebagai handphone antik. Jadi dengan DiGi iPhone 4, sudah pasti buatkan aku senyum sampai telinga. Cukup indah bila hari-hari aku diceriakan oleh DiGi.. Oh sweet gitu…
  • DiGi iPhone 4 plan sangat menarik. Dengan bayaran hanya RM58/sebulan, DiGi bagi 200 minit masa berbual percuma, 200 SMS percuma, dan 20 MMS percuma ke semua rangkaian. Kalau dah macam ni, siapa tak mahu?
  • iPhone 4 berkualiti tinggi. Skrin dan belakang panel yang tidak mudah calar. Tak macam handphone yang aku sedang guna sekarang, depan belakang mudah calar, skrin pun dah jadi kelabu.
  • Saiz memori iPhone 4 sangat besar tanpa menggunakan memori kad. Korang boleh pilih antara 16gb atau 32gb. Dengan saiz memori sebegini, sudah tentu memberi kelebihan kepada aku untuk simpan video, lagu dan apa sahaja.
  • iPhone 4 mempunyai kamera hadapan dan belakang sehingga 5MP serta dilengkapi dengan Autofokus dan LED flash. Sudah pasti kualiti gambar yang diambil lebih superb, jadi tak perlulah nak gunakan kamera lain lagi.
  • Dengan iPhone 4, aku dapat merakam video, online dimana sahaja. Sudah pasti ianya memudahkan aku dari pelbagai segi. DiGi iPhone 4 ibarat satu keperluan serta kemahuan aku.

Kesimpulannya, aku mempunyai 1001 sebab kenapa aku mahu DiGi iPhone 4. Diharap dengan contest DiGi iPhone 4 Win, ada luck untuk aku memiliki iPhone 4.

{ 29 comments… read them below or add one }

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: