Contest

Apple iPad 2 Malaysia Kini Percuma?

by Azuan on March 16, 2011 · 43 comments

in Contest

Apple iPad 2 Malaysia

Produk Apple terbaru iaitu iPad 2 telahpun dilancarkan dibeberapa buah negara, cuma buat masa sekarang iPad 2 masih belum memasuki pasaran Malaysia. Mungkin dalam masa beberapa bulan lagi ianya akan dilancarkan di Malaysia, dijangka Julai atau Ogos. Kini, sambutan terhadap iPad 2 amat menggalakkan. Rata-rata ramai yang […]

Continue Reading →

Berita Sukan Terkini SEO Contest

by Azuan on November 20, 2010 · 158 comments

in Contest

Berita Sukan Terkini

Berita baik untuk pencinta SEO serta buat mereka yang ingin mengasah bakat mahupun teknik SEO. Mungkin korang boleh mencuba dengan menyertai cabaran SEO untuk kata kunci Berita Sukan Terkini. Aku tahu contest SEO ni pun dari forum WangCyber. Sudah agak lama sebenarnya aku tahu mengenai cabaran SEO […]

Continue Reading →

DiGi iPhone 4 Life

by Azuan on September 30, 2010 · 64 comments

in Contest

DiGi iPhone 4 Life

Sudah tiba task keempat mengenai DiGi iPhone 4 dimana ianya merupakan task terakhir untuk contest DiGi iPhone 4 Win. Task pertama mengenai DiGi iPhone 4 Me, task kedua pula mengenai DiGi iPhone 4 Play, manakala task ketiga mengenai DiGi iPhone 4 Real sudahpun berjaya diselasaikan. Masa mula-mula […]

Continue Reading →

DiGi iPhone 4 Real

by Azuan on September 26, 2010 · 35 comments

in Contest

DiGi iPhone 4 Real

Masih lagi berkisarkan topik DiGi iPhone 4 dan entry ini merupakan task ketiga bertajuk DiGi iPhone 4 Real. Task pertama ialah DiGi iPhone 4 Me mencoretkan sedikit sebanyak kenapa aku mahu iPhone 4 dari DiGi. Manakala task kedua pula ialah DiGi iPhone 4 Play berkisarkan tentang aplikasi […]

Continue Reading →

DiGi iPhone 4 Play

by Azuan on September 25, 2010 · 30 comments

in Contest

DiGi iPhone 4 Play

Untuk beberapa hari, blog azuan begitu teruja untuk membuat post mengenai iPhone 4. Maklumlah, aku dah mula tergilakan iPhone 4 sampaikan turut terjebak menyertai contest anjuran Nuffnang yang menawarkan hadiah iPhone 4 dari DiGi. Ekoran dari itu, aku perlu mematuhi syarat yang ditetapkan oleh pihak Nuffnang supaya […]

Continue Reading →

DiGi iPhone 4 Me

by Azuan on September 24, 2010 · 29 comments

in Contest

DiGi iPhone 4 Me

DiGi telahpun melancarkan iPhone 4 di Malaysia. Sudah pasti ini berita gembira buat mereka yang tergila-gilakan iPhone serba canggih, sudah semestinya iPhone 4. Aku pula baru juga tergilakan iPhone 4, sebelum ni buat tak tahu tentang iPhone. Tapi bila sudah tahu kelebihan iPhone 4, teringin pula aku […]

Continue Reading →

Hadiah Duit Raya Yang Cukup Bernilai

by Azuan on September 12, 2010 · 14 comments

in Contest, Umum

Hadiah Duit Raya Yang Cukup Bernilai

Salam lebaran buat semua dan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri. Sudah pasti korang semua sedang syok beraya, tapi adakah korang masih layak dapat duit raya? Aku pula masih lagi dalam mood beraya dan apa yang mengembirakan aku ialah Hadiah dari contest SEO Hidup Seorang Blogger sudahpun aku […]

Continue Reading →